Terug naar site

Bietenspread met feta

Nu onze oudste dochter naar school en de jongste steeds meer begint te eten wilde ik graag een lekkere spread maken voor op brood. De meiden zijn gek op rode biet dus een recept was makkelijk gevonden.

Een lekkere en gezonde spread, niet alleen voor op brood maar ook super lekker op een borrelplank. Ambachtelijk brood van de bakker er bij, misschien nog wat kaasjes ;) en klaar!

Nu bleek alleen de teen knoflook die ik had gebruikt erg sterk, dus de knoflook was iets te overheersend geworden. Mijn tip is dus wees een beetje terughoudend. Meer knoflook kan altijd nog en het is zonde als je daardoor niet meer goed de biet proeft.

Ook koop ik altijd rauwe bieten en kook ik deze zelf. Duurt ietsje langer maar wel echt lekkerder. En je kan de biet zo zacht koken als je zelf wilt.

De feta maakt het lekker romig en de pistache noten geven net die extra bite er aan. Nu ben ik sowieso gek op pistache noten, dus voor mij maak het de spread helemaal af.

Omdat ik een recept van Uit Pauline's Keuken heb gebruikt, mag ik deze vanwege de rechten niet hier zelf publiceren.

Dus klik hier voor het recept bietenspread met feta.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OKAbonnementen aangedreven door Strikingly