Return to site

Flatbread Pizza

met rode biet & geitenkas

Zo af en toe maken we een lekkere hartige plaattaart. Je kan er alle kanten mee uit. De zuurkool flammkuchen was denk ik de meest verrassende! Een tijdje geleden kwam ik een recept tegen voor een flatbread pizza. In plaats van bladerdeeg gebruikt je een Turks brood als bodem. Het was heerlijk! Ultiem comfort food voor het weekend!

De pizza was belegd met geitenkaas, rode biet en tomaat. 1 zo'n taart gaat eigenlijk altijd helemaal op dus het is precies genoeg voor ons gezin met 2 kinderen.

Omdat het niet een eigen recept is mag ik deze niet hier plaatsen. Dus kan je op de site van Uit Pauline's keuken het hele recept vinden.

Maar ik heb wel wat tips uit eigen ervaring: wij vonden de Mutti Cerises niet zo'n succes. Ik zou eerder voor de polpa of een passata kiezen en dan zelf verse tomaatjes toevoegen. Ook hadden wij veel minder pistache nootjes nodig. Hoewel ze uiteindelijk toch op zijn gegaan!

Wij hadden zachte geitenkaas gebruikt, maar het is ook lekker om bijvoorbeeld een belegen geitenkaas er overheen te raspen.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly