Return to site

Vega kapsalon met zoete aardappel

Sinds een paar jaar eten wij bewust minder vlees. En als we vlees halen dan doe we dat bij de slager. En dat bevalt erg goed! Alleen vleesvervangers, daar zijn we niet zo van. Maar in de zoektocht naar vegetarische recepten ben ik een keer vegetarische kapsalon tegen gekomen. Nu heb ik maar 1 keer in mijn leven "echte" kapsalon gegeten (na Koninginnedag dus dat smaakte prima), dus ik vond dat we dat zeker moesten proberen. En wat mij betreft een succes! Zo af en toe heb ik hier echt trek in. Al zou het alleen al zijn om de zoete aardappel frietjes.

Wellicht is het je al opgevallen: ik ben fan van Uit Pauline's Keuken. Wat een heerlijke blog! Zo was dit ook een van haar recepten en heb ik hier ook echt niets aan veranderd.

Dus klik vooral op deze link en ga die kapsalon maken. Met die lekkere kaas die je er overheen raspt, daar kan ik je wel mee helpen!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly